Esittelyvideomme

Metallityöstökoneiden valmistajalla Amadalla on yli 300 000 asennettua konetta maailmassa. Suomeen Amada on asentanut viimeisen 40 vuoden aikana yli 2 800 konetta. Nämä luvut todistavat korkeasta asiakastyytyväisyydestä Amada tuotemerkkiin.

Koneillamme on erittäin pitkä elinkaari ja siten useimmat Suomessa viimeisen 40 vuoden aikana asennetut koneet ovat yhä tuotannossa. Tämän mahdollistavat aina uusinta tekniikkaa edustava suunnittelu ja komponentit, joilla myös saavutetaan vähäinen huollon ja korjausten tarve. Amada on tuottava investointi tulevaisuuteen.

Amada on varmistanut nopean, tehokkaan huollon ja korjauksen kaikkialla Suomessa alueellisten huoltomiesten sekä Salossa ylläpidettävän perinteisesti yli miljoonan euron arvoisen varaosavaraston avulla. Päävarastomme sijaitsevat Ranskassa, Saksassa ja Itävallassa. Tämä on avain keskeytymättömään tuotantoonne.


Uutiset

Uusi korkean suorityskyvyn työkalukonsepti, joka mahdollistaa kokonaiskustannuksiltaan edullisimman metallin lävistämisen.

Siirry lukemaan

Olemme avaneet verkkokaupan Amadan vannesahanterille. Tilaa sahanteriä ja seuraa toimituksia palvelussamme.

Siirry sahanteräkauppaan

Olemme avaneet verkkokaupan Amadan särmäysterille. Tilaa särmäysteriä ja seuraa toimituksia palvelussamme.

Siirry särmäysteräkauppaan

Olemme avaneet verkkokaupan Amadan NCT-työkaluille. Tilaa työkaluja ja seuraa toimituksia palvelussamme.

Siirry NCT -työkalukauppaan
Amada ENSIS

Laitilalainen Veme Oy on tilannut Suomen ensimmäisen Amada ENSIS kuitulaserin. ENSIS on Amadan toisen sukupolven kuitulaserleikkuri, State-Of-Art kone, joka leikkaa vain 2 kW teholla terästä 25mm asti. ENSIS palkittiin Euroblech 2014 -messuilla innovatiivisimman tuotteen palkinnolla cutting technologies- sarjassa. Investoimalla Amadan uusiin korkeinta- ja kehittyneintä teknologiaa edustaviin laitteisiin Veme nostaa palvelukykyään vielä entistäkin paremmaksi. Kiitämme Luottamuksesta viimeisimpään Amada laserteknologiaan!

Amada HFE M2

Sate-Steel Oy Salosta tilasi edullisen HFE M2 sarjan särmäyspuristimen kapasiteettia kasvattamaan. Kesä-heinäkuun taitteessa toimitettava kone kooltaan 50t ja 2m. Kiitämme pitkäaikaista yhteistyökumppania tilauksesta!

Amada HFE 3i

Premec Oy Ylivieskasta on tilannut HFE 3i särmäyspuristimen, jolla parannetaan entisestään palvelukykyä suurien ja painavien kappaleiden särmäyksessä. Tilatussa koneessa on puristusvoimaa 220t ja särmäyspituutta 4m. Kone on varustettu työergonomiaa parantavilla, helppokäyttöisillä ja kappaletta saattavilla SF75 -etutuilla. HFE 3i 220.4 toimitetaan asiakkaalle syyskuussa 2015. Kiitämme Premec Oy:tä tilauksesta ja luottamuksesta uusimpaan Amada särmäystekniikkaan!

Messuja, joilla AMADA on esitellyt tuotteitaan

Direct Diode Laser Cutting

Direct Diode Laser Cutting (PDF)

Lue lisää
Euroblech 2014

Euroblech 2014 on team Finlandin osalta ohi. Tuloksiakin tuli mutta niistä kuulemme lisää ensi viikolla.

Lue lisää
Amada Innovation Fair

Amada esitteli uutuuskoneitaan Amada Innovation Fair in Europe –näyttelyssä Amadan tiloissa Pariisissa 24.-28.9.2013. Näyttelyyn tutustui myös lukuisa joukko suomalaisia asiakkaita.

Lue lisää

FinnTec 2012 messut olivat menestys. Amada esitteli paljon mielenkiintoisia tuoteuutuuksia. Katso yleinen esittelyvideomme messuilta!

Näytä video
FinnTec 2012

Ama-Prom Finland Oy esitteli FinnTec 2012 messuilla pieneen tilaan mahtuvan CAM -ohjelmoitavan poimintaratkaisun, johon on jatkossa integroitavissa muita aihioon kohdostuvia työvaiheita automaattisesti tehtäväksi.

Näytä video