KONEET > YHDISTELMÄKONEET > EML 2515 AJ
Amada EML AJ

EML 2515 AJ

EML AJ:n ominaisuuksiin kuuluu joukko innovaatioita, jotka vähentävät koneen käyttäjän tarvetta koneen toiminnan aikana. Kuitulaser on AMADAn oma 3kW:n AJ lähde, mikä leikkaa sujuvasti 6 mm:n vahvuisia materiaaleja ja lävistyksen hoitaa servomoottoritekniikka. Rakenteeltaan kone on O-runkotyyppinen ja lävistyspuolen jäysteenpoistosta on huolehdittu erityisesti. Koneessa on vakiona nouseva ja laskeva harjapöytä alarevolverin keskellä ja reunoilla, joka mahdollistaa naarmuttoman ja laadukkaan levyn alapinnan. EML-AJ hoitaa monipuoliset tehtävät yhdellä asetuksella, ja mukana mm. AMADAn P&F (Punch & Form) -mekanismi, minkä myötä 30 tonnin ylhäältä alas suuntaavan pidätyksen lisäksi tuottaa 16 tonnin iskun alhaalta ylöspäin. P&F on EML AJ:n vakio-ominaisuus, jolla voidaan valmistaa kappaleeseen enimmillään 22 mm korkeita muotoja.

Vakiovarusteina mm. markkinoiden suurin yksittäis diodimoduuli 3 kW, ECO Cut leikkuuparametrit, Alu Cut, Clean Cut, Active Cut, 4-paikkainen suuttimenvaihtoautomaatti, suuri pudotusluukku, nouseva ja laskeva harjapöytä alarevolverin ympärillä ja sisällä naarmuttomaan työstöön, Air Blow, hukkapalan imujärjestelmä, 44 paikkainen MPT revolveri, AMNC 3i -ohjaus ja Solution Pack for Blank ohjelmisto.

Lisävarusteena koneeseen on saatavilla työkalunvaihtoautomaatti (PDC), joka lisää tarvittaessa koneen työkalukapasiteettia. Sen myötä 44 työkalun kapasiteetti voidaan laajentaa 220 pistimeen ja 440 tyynyyn. (Tehdasoptio.)

Lisätietoja

Tekniset tiedot
 

EML esite2.05 MB