AMADA särmäri

HRB ATC

Työkalunvaihtoautomaatilla oleva särmäyspuristin, johon nyt saatavilla AMADA AFH-ATC työkaluja.
Työkalunvaihtoautomaatti vähentää asetusaikaa dramaattisesti. HRB-ATC tarjoaa parhaan ratkaisun piensarjoihin AFH-ATC työkalujen kanssa.

Nykyajan tuotannot tarvitsevat ratkaisun, joka on räätälöity eritoten vähentämään tuotannon läpimenoaikoja, ja tehden näin ollen tekemisen tuottavammaksi. Särmäystyövaiheessa työkaluasetukset ja ohjelmointi toimivat usein pullonkaulana piensarjoissa. AMADA on suunnitellut uuden HRB-ATC malliston, joka on saatavilla 100.3 ja 220.4 kokoluokissa, tarjotakseen parhaan ratkaisun pienten sarjojen tekemiseen AFH-ATC työkalujen kanssa. ATC työkalunvaihtoautomaatin ja VPSS 3i Bend etäohjelmoinnin avulla pienet sarjakoot ja haasteelliset nopeat toimitusajat eivät ole enää ongelma. Asetusajat vähenevät dramaattisesti työkalunvaihtoautomaatin avulla, joka mahdollistaa korkean käyttöasteen, tarkat asetukset ja koneen käyttämisen tehokkaasti operaattorin taitotasosta riippumatta

TYÖKALUNVAIHTOAUTOMAATTI
Työkalunvaihtoautomaatti AFH-ATC työkaluille pystyy luomaan työkaluasetukset nopeasti ja tarkasti. ATC on varustettu suurella työkaluvarastolla, kahdella robotilla ja automaattisella työkalunpitimen voitelujärjestelmällä. ATC tarjoaa älykkään hallinnan asetusten optimoimiseen, käyttäen jo olemassa olevia teräasetuksia ja myös asentaa terät paikoilleen, jopa käänteisenä.

ERGONOMISET RATKAISUT
Taivustyövaiheen tuottavuus on suoraan verrattavissa koneen suorituskykyyn ja ergonomisiin ratkaisuihin, jotka auttavat operaattoria jatkamaan työskentelyä vaivatta ja helposti. HRB-ATC koneeseen on optiona myös saatavilla "liukuva jalkapoljin". Älykäs jalkapoljin siirtyy automaattisesti aina oikealla kohdalle säästäen näin ollen huomattavasti operaattorin aikaa ja vaivaa. 
 

Mallit

HRB ATC tekniset tiedot

Lisätietoja

Lisävarusteita:

  • Etutuet
  • SF75 saattavat etupöydät
  • Diginogi työntömitta
  • Bi-M automaattinen kulmanmittauslaite