Ajankohtaista

Amada Scandinavia kotinäyttely

AMADA Scandinavian kotinäyttelyn kuulumisia

Osallistuimme AMADA Scandinavian “Future Technology” kotinäyttelyyn yhdessä asiakkaidemme kanssa. Uuden VENTIS kuitulaserin lisäksi vaikutuksen tekivät myös ENSIS AJ 6 kW kuitulaser nopealla ASF-EU tornivarastolla sekä TK-EU automatisoidulla kappaleenpoimijalla, servotoiminen AE 2510 levytyökeskus, hybridi HG särmäyspuristin ja servotoiminen EG särmäyspuristin.
Asiakkaiden kiinnostus oli suurta, ja he saivat runsaasti uutta tietoa, sekä asiantuntevia vastauksia kysymyksiin.

A

Seuraavan sukupolven kuitulaserin julkaisutilaisuus

Vierailimme asikkaidemme kanssa 10-12.9 Iso-Britannian Kidderminterissä sijaitsevissa AMADA UK:n tiloissa. AMADA UK on kasvanut yhdessä asiakkaidensa kanssa yli 40 vuoden ajan, ja tänä päivänä se tarjoaakin Iso-Britannian laajimman ohutlevyteollisuuden huolto- ja myyntitukiverkoston asiakkaillensa.

a

Amada Scandinavian ensimmäinen kotinäyttely

AMADA Scandinavia “Future Technology” Open House 
9. (ke) -11. (pe) lokakuuta 2019

AMADA Scandinavia toivottaa sinut tervetulleeksi Ruotsin Alingsåsiin ”Future technology” teemaiseen kotinäyttelyyn. Näyttelyssä julkaistaan VENTIS, maailman ensimmäinen seuraavan sukupolven kuitulaseri, ja samalla kyseessä on AMADA Scandinavian ensimmäinen kotinäyttely.

Amada

Tilaa uutiskirjeemme sivun alareunasta!

Liity uutiskirjeemme tilaajien joukkoon, ja saat ajankohtaiset uutiset ensimmäisten joukossa.
Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa, niin saat tietää muun muassa kuinka hyödynnät Amada työkalujasi kaikkein parhaiten!

 

Amada kampanja

Määräaikainen erikoiskampanja

HG ATC särmäyspuristin

•    Ainutlaatuinen työkalunvaihtoautomaatti mahdollistaa nopeat teräasetukset, joilla parannetaan tuottavuutta piensarjoissa
•    Erittäin tarkka automaattinen bombeeraus ja automaattinen kulmanmittaus- ja korjausjärjestelmä takaavat tarkat kappaleet ja poistavat harjoituskappaleiden tarpeen

Lue lisää:
https://www.amada.fi/koneet/sarmayspuristimet/hg-atc


ENSIS kuitulaseri

Amada henkilökunta

Uusi yhteistyökumppanuus!

Ama-Prom Finland Oy vahvistaa markkina-asemaa yhteistyökumppanuudella AMADA Scandinavian kanssa

AMADA Scandinavia, johtava japanilaisten metalliteollisuuskoneiden toimittaja, on iloinen ilmoittaessaan yhteistyökumppanuudestaan Ama-Prom Finland Oy:n kanssa.

Amada AE

Amada AE 2510 levytyökeskuksen toimitus Ojala-Yhtymälle

Sievissä toimiva Ojala-Yhtymä vahvistaa tehtaansa punamustaa kalustoa Amadan AE 2510 levytyökeskuksella.
AE sarjan kompaktit koneet sopivat suuren massatuotannon lisäksi myös monipuoliseen alihankintaan, ollen samalla myös erinomainen valinta yrityksen ensimmäiseksi levytyökeskukseksi.
Koneessa on vakiona AMNC-F CNC ohjaus, 45-paikkainen revolveri, automaattinen työkalunvoitelujärjestelmä sekä hukkapalojen vakuumi-imujärjestelmä. AE sarjan konemallit voidaan myös varustaa automaattisella syöttö- ja poistolaitteella ja kappaleenpoimintalaitteella.

Amada ENSIS

Amada ENSIS 3015 AJ 9kW toimitus Kaarinan Trimet Oy:lle

Liedon Tuulissuolla toimiva Kaarinan Trimet Oy on vakuuttunut Amadan kuitulasereista. Nyt muutaman vuoden ikäinen ENSIS 3015 AJ 2kW saa hallikaverikseen uuden ENSIS 3015 AJ 9kW:n.

Amadan omalla kuituresonaattorilla varustettu ENSIS kuitulaser mahdollistaa suuren nopeuden, kiihtyvyyksien käsittelyn, poikkeuksellisen leikkauslaadun ja mahdollistaa tehokkaan leikkuun teräkselle 25mm saakka, konetta ei tarvitse ajaa ylös eikä laserkaasua tarvita. Virrankulutuskin on 1/3 verrattuna CO₂ lasereihin.

LCG AJ MP-F

Amada automatisoidun kuitulaserin sekä särmäyspuristimen toimitus Outokumpuun!

Outokumpulaisen Finelcomp Oy:n vuosi 2019 alkaa entistäkin punamustemmissa väreissä. Tammikuussa heidän tiloihin muuttavat kuitulaser LCG 3015 AJ 6 kW, MP-F automaatiolaite sekä särmäyspuristin HFE 3i 220.3 tukemaan korkealaatuisten ohutlevyosien valmistusta. Finelcomp Oy:n Heikki Kauppinen perustelee päätymistä Amadan värimaailmaan koneiden toimintavarmuudella sekä kestävyydellä, huollon saatavuus on hyvä Itä-Suomessa. Lisäksi Amadan LCG AJ nappasi asiakkaan kuitulaservertailussa parhaat kokonaispisteet.

Amada AFH

Amada moniasetus alaterät nyt -40%

Amada Fixed Height ”AFH” teräsarja mahdollistaa käyttäjälle monipuolisten teräasetusten teon kerralla valmiiksi särmäyspuristimelle. Kun aiemmin jouduttiin keskittymään eri työkalujen korkeuksiin ja niiden yhteensopivuuksiin, voidaan nyt AFH teräsarjaa käyttäen keskittyä lähes rajattomien moniasetusten vuoksi särmättäviin tuotteisiin.

Ergo

Yksi Euroopan ensimmäisistä EG-4010 Ergoista toimitetaan Suomeen Sate Steel Oy:lle

Pienten kappaleiden nopeaan ja erityisen tarkkaan työstöön suunnitellun EG-4010 Ergon tilaaminen ei lukeutunut Sate Steel Oy:n toimitusjohtaja Petri Iivosen suunnitelmiin – ennen kuin hän näki tuotantoa tekevän uutuuskoneen EuroBlech 2018 messuilla.

EG-4010 Ergo on markkinoiden tarkin, yläpalkin toistotarkkuuden yltäessä ennennäkemättömään tuhannesosa millin tarkkuuteen. Kone on helppokäyttöinen ja vuorovaikutteisen AMNC3i ohjausjärjestelmän ansiosta ohjelmointi on erityisen helppoa, myös etänä.

EuroBlech award

Amada on EuroBlech 2018 innovaatio voittaja!

Amadan pitkän linjan tuotekehitys palkittiin EuroBlech messuilla arvostetulla MM Award 2018 sertifikaatilla, joka myönnettiin vasta julkaistulle uuden sukupolven VENTIS-3015 AJ 4kW kuitulaserille.http://www.amada.de/en/company/news/2018/ventis-wins-mm-award-2018.html

Euroblech kuva

EuroBlech 2018

Amada on mukana Hannoverin EuroBlech messuilla 23-26.10.2018!

INNOVAATIOITA TUOTANTOON UUSILLA TEKNOLOGIOILLA

Amada kuvastot

Särmäys- ja sahanteräkuvastot 2018

Alkuvuodesta julkaisimme uudet suomenkieliset teräkuvastot. Mikäli et vielä ole saanut omaasi, lataa kuvasto Lue lisää -linkistä, tai tilaa paperiversio täyttämällä OTA YHTEYTTÄ -osiosta löytyvä lomake. Myyjämme antavat mielellään lisätietoja teristä!

Amada myyjä

Uusi myyjämme

Kone- ja tuotantotekniikan insinööri Harri Aaltonen aloitti Ama-Prom Finland Oy:n teknisenä myyjänä 14.5.2018. Hän omaa vankan kokemuksen metallialan tuotannosta, ja sen vaatimista koneista sekä työkaluista. Hänet tavoittaa numerosta 044 777 8484 tai osoitteesta harri.aaltonen@amada.fi, ja hänen toimialue on koko Suomi.

Amada 25 v.

Levykonetalon neljännesvuosisata

Japanilainen konevalmistaja Amada juhli viime vuonna 70-vuotista taivaltaan. Suomessakin Amadan koneet ovat olleet markkinoilla jo ainakin puolet tuosta ajasta. Mies, joka vaikutti keskeisesti Amadan suomalaismarkkinoiden kasvuun, on Syuichi Yonemoto. Viime vuosikymmenet Amada-myynnistä Suomessa on huolehtinut Yonemoton luotsaama Ama-Prom. Ama-Prom täyttää nyt 25 vuotta.

http://www.konekuriiri.fi/uutiset/levykonetalon-neljannesvuosista-ama-prom-25-vuotta/

HG ATC

Amadan ”State-Of-Art” särmäyspuristinteknologiaa Somerolle!

Laukamo -yhtiöt on ketterä EMS-toimittaja, joka tukeutuu vahvaan inhouse-osaamiseen elektroniikassa, ohutlevyssä ja muovin ruiskuvalussa. Laukamon asiakkaina ovat suomalaiset ja kansainväliset teknologiayhtiöt mm. seuraavissa asiakassegmenteissä: valaistus, lääketeollisuus ja diagnostiikka, Cleantech ja informaatioteknologia sekä Laukamon omat tuotteet televerkkojen rakentamiseen.