Ajankohtaista

Ergo

Yksi Euroopan ensimmäisistä EG-4010 Ergoista toimitetaan Suomeen Sate Steel Oy:lle

Pienten kappaleiden nopeaan ja erityisen tarkkaan työstöön suunnitellun EG-4010 Ergon tilaaminen ei lukeutunut Sate Steel Oy:n toimitusjohtaja Petri Iivosen suunnitelmiin – ennen kuin hän näki tuotantoa tekevän uutuuskoneen EuroBlech 2018 messuilla.

EG-4010 Ergo on markkinoiden tarkin, yläpalkin toistotarkkuuden yltäessä ennennäkemättömään tuhannesosa millin tarkkuuteen. Kone on helppokäyttöinen ja vuorovaikutteisen AMNC3i ohjausjärjestelmän ansiosta ohjelmointi on erityisen helppoa, myös etänä.

EuroBlech award

Amada on EuroBlech 2018 innovaatio voittaja!

Amadan pitkän linjan tuotekehitys palkittiin EuroBlech messuilla arvostetulla MM Award 2018 sertifikaatilla, joka myönnettiin vasta julkaistulle uuden sukupolven VENTIS-3015 AJ 4kW kuitulaserille.http://www.amada.de/en/company/news/2018/ventis-wins-mm-award-2018.html

Euroblech kuva

EuroBlech 2018

Amada on mukana Hannoverin EuroBlech messuilla 23-26.10.2018!

INNOVAATIOITA TUOTANTOON UUSILLA TEKNOLOGIOILLA

Amada kuvastot

Särmäys- ja sahanteräkuvastot 2018

Alkuvuodesta julkaisimme uudet suomenkieliset teräkuvastot. Mikäli et vielä ole saanut omaasi, lataa kuvasto Lue lisää -linkistä, tai tilaa paperiversio täyttämällä OTA YHTEYTTÄ -osiosta löytyvä lomake. Myyjämme antavat mielellään lisätietoja teristä!

Amada myyjä

Uusi myyjämme

Kone- ja tuotantotekniikan insinööri Harri Aaltonen aloitti Ama-Prom Finland Oy:n teknisenä myyjänä 14.5.2018. Hän omaa vankan kokemuksen metallialan tuotannosta, ja sen vaatimista koneista sekä työkaluista. Hänet tavoittaa numerosta 044 777 8484 tai osoitteesta harri.aaltonen@amada.fi, ja hänen toimialue on koko Suomi.

Amada 25 v.

Levykonetalon neljännesvuosisata

Japanilainen konevalmistaja Amada juhli viime vuonna 70-vuotista taivaltaan. Suomessakin Amadan koneet ovat olleet markkinoilla jo ainakin puolet tuosta ajasta. Mies, joka vaikutti keskeisesti Amadan suomalaismarkkinoiden kasvuun, on Syuichi Yonemoto. Viime vuosikymmenet Amada-myynnistä Suomessa on huolehtinut Yonemoton luotsaama Ama-Prom. Ama-Prom täyttää nyt 25 vuotta.

http://www.konekuriiri.fi/uutiset/levykonetalon-neljannesvuosista-ama-prom-25-vuotta/

HG ATC

Amadan ”State-Of-Art” särmäyspuristinteknologiaa Somerolle!

Laukamo -yhtiöt on ketterä EMS-toimittaja, joka tukeutuu vahvaan inhouse-osaamiseen elektroniikassa, ohutlevyssä ja muovin ruiskuvalussa. Laukamon asiakkaina ovat suomalaiset ja kansainväliset teknologiayhtiöt mm. seuraavissa asiakassegmenteissä: valaistus, lääketeollisuus ja diagnostiikka, Cleantech ja informaatioteknologia sekä Laukamon omat tuotteet televerkkojen rakentamiseen.