A

Seuraavan sukupolven kuitulaserin julkaisutilaisuus

Vierailimme asikkaidemme kanssa 10-12.9 Iso-Britannian Kidderminterissä sijaitsevissa AMADA UK:n tiloissa. AMADA UK on kasvanut yhdessä asiakkaidensa kanssa yli 40 vuoden ajan, ja tänä päivänä se tarjoaakin Iso-Britannian laajimman ohutlevyteollisuuden huolto- ja myyntitukiverkoston asiakkaillensa.

Tapahtumassa esiteltiin ensimmäisen kerran seuraavan sukupolven kuitulaseri, EuroBlech 2018 leikkausteknologia palkinnon voittanut VENTIS AJ. VENTIS on maailman ensimmäinen kuitulaseri, joka käyttää AMADA:n Locus Beam Control (LBC) tekniikkaa yhdistettynä Amada:n omaan uuteen 4 kW yksittäis diodimoduuliin. LBC tekniikka mahdollistaa säteen manipuloinnin leikkauksen avulla, jolla saavutetaan ennen näkemättömiä tuloksia kuitulaserkoneella. Teknologia parantaa ruostumattoman teräksen ja alumiinin työstölaatua ja kappaleenkäsittelyn tuottavuutta.

Maailman ensimmäinen käytössä oleva LBC teknologia tarjoaa myös joustavan, sädekuvionohjauksen ja säilyttää samalla tehokkaan leikkaustuloksen ja korkean energiatiheyden. Säteen muodonohjausta ei näin ollen enää tarvita. Lyhyesti sanottuna LBC teknologialla voi muunnella lasersädettä vapaasti ja luoda näin lukemattoman määrän leikkaustoimintoa parantavia kuvioita. Tuotantotilassa käyttäjät voivat saavuttaa huomattavan tuottavuuden parantumisen leikattaessa ruostumatonta terästä ja alumiinia typpikaasulla. 

Matkaohjelmaan sisältyi myös yksityinen esittelykierros maailmankuululla Morgan Motor Companylla, joka on valmistanut autoja vuodesta 1909 lähtien. Morgan valmistaa autoja yhä perinteitä kunnioittaen ja säilyttäen entisellään valmistusmenetelmiä puisella runkorakenteella ja peltisellä korilla. Perinteisen tekniikan suosimisen lisäksi Morgan investoi myös moderniin teknologiaan täyttääksen nykypäivän vaativat standardit. Niinpä heidän viimeaikaisiin hankintoihin lukeutuukin mm. AMADA:n särmäyspuristin.

Ama-Prom Finland kiittää kaikkia matkalle osallistuneita.

Tule näkemään mitä tarjottavaa VENTIS kuitulaserilla ja muilla AMADA koneilla on Sinulle Skandinavian OPEN HOUSE tapahtumaan 9.–11. lokakuuta 2019. Lisätietoa info@amada.fi.
Lue lisää: https://www.amada.fi/amada-scandinavian-ensimmainen-kotinayttely
 

Lue lisää VENTIS AJ:sta: https://www.amada.fi/koneet/laserleikkauskoneet/ventis-aj


Lue lisää määräaikaistarjouksista: https://www.amada.fi/maaraaikainen-erikoiskampanja